top of page

DESCOPERA / DISCOVER

Calatorule,

Am construit acest loc lucrand cu mainile fiecare casuta, fiecare piesa de mobilier. Am adunat tot ce ne-a oferit natura: piatra, apa, lemn si foc si am cladit “Amfiteatrul Transilvania”, spatiul unde se contopesc armonios: muntii cu padurile si izvoarele, omul cu cararile si gandurile sale.

Aici, timpul si spatiul sunt unul si acelasi, nu exista graba si neliniste, ci doar perfectiunea naturii grandioase care te va inconjura si te va absorbi pe deplin.

Aici este adevarata casa, aici vei (re)gasi caldura moale si placuta, pierduta undeva printre amintirile copilariei, te vei (re)intoarce la starea de bine absolut, vei (re)descoperi minunatia lumii si bucuria profunda a existentei.

 

Bine ai venit acasa!

harta_amfiteatrul_trans.jpg
Casele...odaile

Fiecare casa este vie, fiecare camera respira si traieste odata cu oaspetii sai. Aceste case au renascut dupa decenii de amortire, furtuni si ploi, ninsori si arsite de soare.

Orice bucatica din casa poarta amprenta vechiului si a noului, a simbiozei naturii cu munca omului, care a zidit cu pricepere si pasiune fiecare detaliu.

Odata ce vei pasi inauntru vei fi napadit de atmosfera de basm a casutelor, unde mirosul vegetal al peretilor impreuna cu culorile blande te vor transpune intr-o alta lume

Trezeste-te in cuibul fermecat si admira frumusetea naturii din patul moale!

bottom of page